Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert past voor Strade Bianche: “Ik wil rijden om te kunnen winnen en dat zit er nog niet in”

Geen Wout van Aert (28) in de Strade Bianche. De kopman van Jumbo-Visma heeft trainingsachterstand opgelopen en voelt zich niet klaar voor een hoofdrol. Daarom wordt zijn debuut uitgesteld tot Tirreno-Adriatico. “Ik ben ziek geweest en heb nog even tijd nodig.”

86 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Overigens best wel verdacht want ziekte dateert al van twee weken terug en conditie verliezen toppers als Wout niet natuurlijk, zal nog wel een staartje krijgen..
  • Joeri Hermans

    1 jaar geleden
    Wanneer gaat MVDP MSR of WK op de weg eens winnen dit lukt hem al enkele jaren op rij niet. Hij gaat hier dringend werk van moeten maken kan blijkbaar enkel RVV winnen met mm-sprint.. wat een gezever horen we hier over WVA.. tjonge tjonge..
  • Gratienne De Weghe

    1 jaar geleden
    Mathieu zal er volgende zaterdag wel staan. Hopelijk voor winst. Wie er niet is rijdt niet mee.
  • Patrick Brusseel

    1 jaar geleden
    @Ludo Sprangers : je vergeet wel dat zowel Wout als Mathieu pas sedert 2019 resoluut voor de weg kiezen. In zijn eerste jaar was de carrière van Wout door die val in de Tour al bijna over. Beiden zijn 28 dus een erg groot palmares zit er niet in want ze rijden maar een 40tal koersen per jaar. All round is Wout iets beter. Dat bewijst de UCI-ranking. Mathieu kan zich dan weer beter « zetten » voor 1 klassieker. De stand in de monumenten is 2-1 voor VDP. Wat magertjes is voor beiden.
  • J. Platsteen

    1 jaar geleden
    Wout geeft eerlijk toe nog niet de nodige conditie te hebben om voor de overwinning te gaan. Dat siert hem. Te vermelden: Jumbo begeleid zijn renners uiterst professioneel en wetenschappelijk. Zij hebben Wout aangeraden nog enkele extra testen te doen.