Bobbejaanland

Bobbejaanland zoekt meer dan 100 nieuwe medewerkers tijdens jobdag

Pretpark Bobbejaanland in Lichtaart organiseert binnenkort een jobdag om meer dan 100 nieuwe medewerkers te vinden. "Ook wij hebben last van de krapte op de arbeidsmarkt", vertelt P&O-manager Jente Van Hees.

Bobbejaanland organiseert op 15 maart een jobdag. In totaal is het pretpark op zoek naar meer dan 100 nieuwe medewerkers. “We zijn op zoek naar heel wat nieuwe collega’s, zowel vaste als seizoensmedewerkers", zegt Jente Van Hees, P&O-manager van Bobbejaanland. "Ook wij hebben last van de huidige economische situatie en de krapte op de arbeidsmarkt."

“We merken dat sommige geïnteresseerden niet goed weten wat werken bij een pretpark inhoudt", gaat Van Hees verder. "Tijdens onze jobdag geven we daar graag meer info over. Zo leren kandidaten verschillende afdelingen kennen en ontdekken ze welke profielen de attracties draaiende houden. In onze sector doe je in no-time ervaring op, terwijl de unieke omgeving voor de nodige fun factor zorgt.”

Tijdens de jobdag op 15 maart kunnen kandidaten ook vragen stellen aan toekomstige collega’s. Op het einde van de dag trakteert Bobbejaanland op een ritje in een van de attracties en op een hapje en drankje. Inschrijven kan via de website van het pretpark. 

Meest gelezen