Zoals in de film: maffiabaas ontsnapt met geknoopte lakens uit zwaar bewaakte gevangenis

ItaliëDe Italiaanse politie is met man en macht op zoek naar de 39-jarige maffiabaas Marco Raduano. Die wist enkele dagen geleden op bijzondere wijze te ontsnappen. Meer nog: het leek wel een scène uit een film. Met lakens die aan elkaar geknoopt waren, kon Raduano zich langs de muur van een gevangenis naar beneden laten zakken. Nochtans staat de Badu ‘e Carros-gevangenis op Sardinië bekend om de extreme veiligheidsmaatregelen.

4 reacties

  • David Buytaert

    1 jaar geleden
    Tja nu moeten ze hem zoeken
  • Henri Demeer

    1 jaar geleden
    Dit allemaal in Belgie geleerd .
  • Patrick Vriends

    1 jaar geleden
    HAHA als daar geen hulp van intern mee gemoeid is dan geloof je nog in sinterklaas .
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Open Vld gaat het weer eens zeggen , dat ze maar eens eerst kijken in eigen boezem of huis met Sihame El Kaouakibi want dat is veel ergerr en nu nog steeds . En dan wat wat we niet weten van open Vld.
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    32

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. 1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    Een nieuwe nacht zoeken naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland heeft weer geen resultaat gehad. Voor de tweede nacht op rij werd een “stille zoekactie” gehouden, waarbij militairen zo stil en donker mogelijk naar het jongetje op zoek gingen. Het idee is dat het kind, dat autistisch is, wellicht wordt afgeschrikt door alle tumult rond de honderden mensen die hem al dagen zoeken. Intussen wordt de zoektocht naar de jongen uit Bremervörde-Elm, een plaats tussen de steden Bremen en Hamburg in Nedersaksen, met meer helpers dan ooit voortgezet.