Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pep Guardiola overschouwt de trainerscarrière van Vincent Kompany: “Anderlecht was een risico”

De aanbeveling van Pep Guardiola kan hij bij op zijn curriculum schrijven. Die is er zeker van dat Vincent Kompany ooit coach van Manchester City wordt. De Catalaanse topcoach voorspelt en overschouwt de carrière van zijn poulain tot nu toe: “Naar Anderlecht gaan was een risico.”

29 reacties

  • Alain Vanhuysse

    1 jaar geleden
    Als Guardiola Manchester City verlaat, denk volgend jaar, zal het onmiddellijk de beurt zijn aan Kompany. En hij verdient het ….
  • Johan Lieben

    1 jaar geleden
    België zou België niet zijn indien de meningen over onze topsporters niet zouden verschillen. Denken wij maar aan Lukaku, Hazard, Kim Clijsters, Justine Henin, enz…. Vincent Kompany maakt ook deel uit van deze selecte groep, die ondanks alle meningsverschillen, ons landje op sportief vlak mooie dingen hebben gegeven en ons met een dikke stip op de wereldkaart plaats(t)en. Het succes is hem van harte gegund.
  • Glenn Symons

    1 jaar geleden
    Niet presteren in België lag niet aan hem. Wel aan de club waar hij trainer was.
  • Fred De Bakker

    1 jaar geleden
    En indien zo, wordt het meteen de meest succesvolle coach in Belgische geschiedenis. Welke coach heeft ooit zo een absolute topploeg in de wereld getraind. Buiten Goethals die de CL won met Marseille. The haters gonne hate, maar zijn o zo simpel van geest. GL VC
  • Jan Janssens

    1 jaar geleden
    Pep houdt wel van een grapje op tijd en stond.