Shopmanager Yasser Saeb in de winkel in Lier.© Joren De Weerdt

ZEB opent in Lier zijn grootste winkel van het land met pop-upvintagehoek en oplaadstations voor smartphones

Lier -

ZEB opent op vrijdag 3 maart een kledingwinkel op de Antwerpsesteenweg 363 in Lier, vlak naast keukenwinkel Kvik. Met een oppervlakte van 1.500 vierkante meter is dit de grootste ZEB-winkel van het land. Met deze winkel in Lier introduceert ZEB ook zijn vierde vintage-corner.

Chris Van Rompaey

“We wilden in Lier al heel lang een vestiging openen. Je vindt hier meer dan zeventig merken onder één dak: een mix van de meest trendy merken zoals Woodbird, Subdued en Caterpillar, de merken van Belgische bodem Astrid Black Label, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles en NOOR by Nora Gharib, alsook vaste waarden zoals Jack&Jones, Calvin Klein, Vero Moda en Tommy Jeans. Gloednieuwe merken zijn het vintage-inspired merk Brownie, Fransa en LMTD voor de dames en Mango, Selected Homme en Mexx voor de heren”, zegt marketingmanager Erika Mees.

© Joren De Weerdt

Tweedehandskleding

Naast het ruime aanbod van topmerken is de pop-upvintagehoek een belangrijke service voor de klant. “Tweedehandskleding is populairder dan ooit. Ons vintage winkelconcept sluit perfect aan bij de duurzame aanpak van ZEB. Met deze vintage corners willen we kleding een nieuw leven inblazen en zo bijdragen aan een circulaire economie. Met de opening van deze pop-ups moedigen we onze klanten aan om vintage kleding te combineren met nieuwe items. Per store zoeken we gemiddeld zeshonderd items uit waarin fashionista’s kunnen vinden wat ze zoeken”, verduidelijkt marketingmanager Julie Lestabel.

Een van de loungezones.© Joren De Weerdt

De grote winkel in Lier zorgt voor een unieke totaalbeleving. “De modieuze loungezones zorgen voor een warm en vertrouwd gevoel bij de shopper. Er is ook een oplaadstation voor mobiele telefoons en tablets. Negen medewerkers gaan er aan de slag om je te helpen met steeds wisselende en verrassende collecties en zorgen voor een persoonlijke service”, zegt Erika Mees.

Nocturne

Tijdens de feestelijke opening en nocturne op vrijdag 3 maart zijn alle shoppers welkom om extra lang te winkelen tot 20u. En om nog een stapje verder te gaan in het winkelplezier, kunnen klanten genieten van exclusieve kortingen en promoties tot -50% en dat het hele weekend lang.

ZEB Lier is open van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 18.30u.

www.zeb.be

Yasser Saeb met enkele medewerkers.© Joren De Weerdt

© Joren De Weerdt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER