Opnames vijfde en laatste seizoen ‘Stranger Things’ beginnen deze zomer

In juni starten de opnames van het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflixserie ‘Stranger Things’. Dat heeft acteur David Harbour, beter bekend als sheriff Jim Hopper, verteld tijdens het Middle East Film & Comic Con in Abu Dhabi en in een interview met ‘The Wrap’. “Ik heb nog een paar maanden om te trainen, het filmen begint in juni”, vertelt hij.

emke
Bron: The Wrap

“Nu seizoen vijf eraan komt, heb ik nog maar een paar maanden om te trainen’”, vertelt Harbour in de Amerikaanse entertainmentsite The Wrap. “We beginnen met de opnames van het laatste seizoen in juni.”

LEES OOK. ‘Stranger Things’-acteur Noah Schnapp deelt emotionele video: “Ik zat 18 jaar lang bang in de kast”

Voor seizoen vier moest hij heel wat kilo’s kwijtraken voor zijn rol in de serie als gevangene in Rusland. Hij belooft de kijkers dat seizoen vijf anders zal zijn. “Hij (Hopper, red.) is terug in Amerika, waar ze hamburgers hebben, dus hij zal er ‘goed gevoed’ uitzien”, zegt hij.

Volgens The Wrap zal de productie nog minstens een jaar in beslag nemen, plus een uitgebreide nabewerking. Zij voorspellen dat de serie niet voor 2025 op Netflix zal verschijnen.

LEES OOK. Huis uit Netflix-serie ‘Stranger Things’ staat te koop: “Schrik niet als je resterende demogorgonen aantreft”

Er is nog niet veel bekend over de inhoud van het laatste seizoen, maar volgens een van de makers, Ross Duffer, zal het vijfde seizoen in een stroomversnelling komen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER