Loreen.
Volledig scherm
Loreen. © ANP / EPA

Loreen keert als topfavoriet terug op Songfestival, nóg meer concurrentie voor de Belgische inzending: “Ze voorspellen niet veel goeds”

SongfestivalLoreen is in mei de Zweedse afgevaardigde voor het Eurovisie Songfestival in Liverpool. De zangeres werd zaterdagavond met overmacht verkozen tot winnaar van het Zweedse nationale songfestival. Daarmee zijn nu alle kandidaten voor de liedjeswedstrijd bekend. Straffe concurrentie voor onze Belgische inzending, die het niet bepaald goed doet bij de bookmakers.

5 reacties

  • Marie Rose Van der Haeghen

    12 maanden geleden
    Absolute winnaar !
  • Steven Van Soom

    1 jaar geleden
    heb het nummer beluisterd en de show bekeken en dit nummer is nog beter dan Euphoria en het stekt ook visueel eenvoudig maar geweldig in elkaar. terecht de torenhoge topfavoriet. Als Loreen niet win door het vaak belachelijke puntendeling ( remember Blanche en Tatu ) weet ik het niet meer.
  • Maria Smets

    1 jaar geleden
    Winnen zal ze of je nu smorrebrod eet of niet. Hoop alsnog dat gustaafke een top 12 notering haalt.
  • Kristien Foubert

    1 jaar geleden
    Wij moeten achter onze kandidaat blijven staan. Ik vind het nummer van Gustaph nog altijd heel goed. Dat van Loreen een schreeuwende sensuele dame, is passé.
  • Rudy Chalmet

    1 jaar geleden
    Soms hoor je direct aan een liedje dat het gaat winnen , dit was zo bij Loreen Euphoria , bij Conchita Worst , bij Salvador Sobral , en ditmaal weet je ook reeds duidelijk op voorhand wie de winnaar zal zijn , weer een tophit van Zweden , gebracht door een topartieste Loreen !!! Eindelijk terug een echt lied dat wint door zijn kracht en melodie , en niet een politieke winnaar of "woke" winnaar, zoals vorig jaar met Oekraïne of in 2018 met Netta , dat helemaal NIET het beste lied was !!!