AFP
Volledig scherm
© AFP

KIJK. Recordduivel Loïs Openda scoort snelste hattrick ooit in de Ligue 1: “Dit is te gek”

Elf matchen heeft hij ervoor gespaard. Om dan drie keer in vierenhalve minuut te scoren. Sinds deze middag heeft Loïs Openda de snelste hattrick in de Ligue 1 achter zijn naam. Recordduivel.

8 reacties

  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Akkoord dat Club hem te snel van de hand heeft gedaan maar met minder dan de helft van Loïs zijn transferprijs heeft het Brugs bestuur Jutglà bijgehaald wat toch een schot in de roos is. Ook niet vergeten dat Loïs zeker mocht blijven in Brugge na zijn knalseizoen bij Vitesse maar dat hij zelf verkoos om te vertrekken!
  • Dany Herman

    1 jaar geleden
    Bestuur Brugge hoorde dat het goed was
  • van Dessel Wim

    1 jaar geleden
    Voor Mannaert was dien jongen niet goed genoeg, liever nóg maar eens - voor weeral een bak CL geld - een prutser binnen halen van godbetert weet ik waar ...
  • Pat Vanbeveren

    1 jaar geleden
    Gelukkig is Martinez weg... Dit zijn de jongens die op het afgelopen WK altijd moesten spelen. Hopelijk selecteert huidige coach op resultaten en niet op verleden.
  • Hendrik Weckseler

    1 jaar geleden
    Knappe prestatie en ook de goals mogen gezien worden maar het is geen loepzuivere hattrick een loepzuivere is binnen 15min 3 goals een met links een met rechts en een met het hoofd dat is een loepzuivere hattrick ik weet het muggenziften maar correct is correct desalniettemin een mooie prestatie ik denk dat de keuze voor 2de nationale spits tussen hem en Batshuayi zal gaan