Een zessterrendiner op het meest exclusieve etentje van het jaar: dit wordt er gegeten als alle topchefs aan tafel schuiven

Thijs Vervloet en vrouw Lore Leys in zijn restaurant Colette. Hij kookt maandag op het Michelinbanket met zijn leermeester Viki Geunes van Zilte. Er zal onder andere 5 kg zwarte truffel gebruikt worden voor het diner© Maarten De Bouw

Voor chefs en foodies is vandaag als Pasen voor katholieken en Werchter voor muziekliefhebbers. De culinaire gids Michelin deelt sterren uit, en pakt er helaas ook af. En daarna? Vanavond gaan de chefs voor een keer zélf aan tafel. Viki Geunes (Zilte, ***) kookt met zijn poulains een zessterrendiner. “Ik ben er zo fier op. Ik moét hen promoten.”

Jan Claeys
Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Aangeboden door onze partners

Meer over Gastronomie

Hoofdpunten

Keuze van de redactie