Hugh Grant met echtgenote Anna Eberstein op de rode loper van de Oscars.© REUTERS

Hugh Grant geeft tenenkrullend interview op rode loper van Oscars: “Wie ik draag? Mijn pak”

De Oscaruitreiking is traditioneel het grootste feestje van het jaar in Hollywood, en een gelegenheid waar iedereen bij wil zijn. Iedereen? Behalve misschien Hugh Grant.

jvh

De Britse acteur werd voor aanvang van de show geïnterviewd door Ashley Graham, maar de vragen van het model bevielen Grant duidelijk niet. Zo antwoordde hij pas na een pijnlijk lange pauze op de vraag wat zijn favoriete ding aan de Oscars is: “Het is fascinerend… De hele mensheid is hier… Het is Vanity Fair.”

Op dat moment had Grant er duidelijk al genoeg van, want hij antwoordde vervolgens bijzonder kort op de daaropvolgende vragen. “Waar ik vanavond naar uitkijk? Naar niemand specifiek.” – “Wie ik draag? Mijn pak.” – “Wie mijn pak gemaakt heeft? Mijn kleermaker.” – “Hoe het was om te acteren in Glass Onion? Wel, ik ben er amper in te zien. Misschien drie seconden.” – “Of het desondanks leuk was? Bijna.”

Waarna zowel interviewer, Grant, als de kijkers uit hun lijden verlost werden met een bijzonder sarcastische “Yeah” op de bedanking van Graham, en de acteur nog eens ostentatief met zijn ogen rolde alvorens hij zijn weg voortzette.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER