Otto-Jan Ham door de jaren heen.
Volledig scherm
Otto-Jan Ham door de jaren heen. © VRT / SBS

DOOR DE JAREN HEEN. Van warme radiostem tot cool tv-gezicht: de mijlpalen van Otto-Jan Ham

BVDoor de jaren heen... Otto-Jan Ham.

  1. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.
  2. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”