Mathieu van der Poel dolt met Tadej Pogacar op Instagram
Volledig scherm
Mathieu van der Poel dolt met Tadej Pogacar op Instagram © Photo News / Instagram Mathieu van der Poel

Van der Poel dolt met Pogacar na beklijvend duel in Vlaanderens Mooiste: “Blijf alsjeblieft bij de Grote Rondes”

Het wederzijds respect is groot. Na hun titanenduel in de Ronde van Vlaanderen zondag steken Tadej Pogacar (24) en Mathieu Van der Poel (28) hun bewondering voor elkaar niet onder stoelen of banken. Al hoopt die laatste vooral dat ‘Pogi’ de Ronde volgend jaar eens overslaat.

12 reacties

  • Marika Peeters

    1 jaar geleden
    Een vriendschap die begon in de TDF'21, toen MvdP een geweldige ritzege behaalde en 6dagen in het geel reed...en Pogacar die de TDF zou winnen, veel bewondering en respect had voor de renner die in zijn 1ste TDF zo kon knallen. Beiden verbind uiteraard ook dezelfde lef en grinta in de koers, en is tevens de reden dat ze beiden nooit vriendjes zullen zijn met een berekende en op spaarmodus rijdende Wout...alleen maar beleefdheid en niets meer, want kiezen hun collega-vrienden liever zelf.
  • Patrick Devogelaere

    1 jaar geleden
    Toppers als renners en als mensen, steeds vriendelijk, openstaan voor iedereen en vooral met de glimlach, humor en met respect voor anderen ... dit is grote klasse van Pogi en Mathieu
  • Rudy Malfait

    1 jaar geleden
    Laat ons als sportliefhebber vooral genieten van deze jaren met uitzonderlijke mooie wedstrijden, dit komt niet vaak voor!
  • Dany Herman

    1 jaar geleden
    De ene gaat Wout niet steunen tov de andere zie maar in Milaan S. op kop komen om te vertragen
  • nicole haeck

    1 jaar geleden
    En dat is met Wout juist het zelfde, rivalen in de koers en daarna gewoon vrienden