Cabaretière Els De Schepper is op zoek naar haar oude klasgenoten.© Jan Van der Perre en RR

Wie herkent zichzelf op oude klasfoto? Cabaretière Els De Schepper op zoek naar klasgenootjes uit jaren 70

SInt-Niklaas -

Cabaretière Els De Schepper (56) gaat op zoek naar jongens en meisjes met wie ze aan halve eeuw geleden op de schoolbanken heeft gezeten in de kleuter- en lagere school aan de Heistraat in Sint-Niklaas.

Ivan Elegeert

Els De Schepper werd geboren in 1965 en sleet haar kinderjaren in Sint-Niklaas waar ze op school zat in de kleuter en lagere school van de Christus Koningparochie aan de Heistraat. De Schepper gaat nu op zoek naar de klasgenootjes waarmee ze toen in de klas zat en lanceerde een klasfoto van toen. Daarmee hoopt ze in contact te komen met zo veel mogelijk leeftijdsgenoten van toen. Over het waarom en het doel houdt De Schepper nog even de lippen op elkaar. “Het is voor een interview”, klinkt het mysterieus.

(Lees verder onder de foto)

De klasfoto uit de jaren zeventig. Genomen in de lagere school van de Christus Koningparochie aan de Heistraat.© rr

Feit is dat De Schepper momenteel volop bezig is met de voorbereiding van haar nieuwe theaterstuk Wat doe ik hier, dat in oktober in première gaat in Antwerpen en waarmee ze nadien op tournee gaat in de Vlaamse theaters. In elke voorstelling zal ze telkens een andere unieke centrale gast mee hebben die ze dan telkens op haar eigen humoristische wijze de kleren van het lijf vraagt, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Elke voorstelling is uniek door de steeds wisselende centrale gast die vooraf nooit wordt aangekondigd.

Wie Els kan helpen kan haar contacteren via haar Facebookpagina: www.facebook.com/elsdeschepper.

© Jan Van der Perre

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer