AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Bernard Arnault is de rijkste man ter wereld, hoe bouwde hij zijn imperium op?

De rijkste man en rijkste vrouw ter wereld zijn allebei van Franse nationaliteit, zo rekende Forbes voor. Françoise Bettencourt Meyers is de erfgename van de l’Oréal-dynastie. Bernard Arnault verwierf zelf zijn fortuin van 211 miljard dollar, of ongeveer 193 miljard euro. Hoe deed hij dat? En heeft hij diep in zijn binnenste al besloten wie hem zal opvolgen?

14 reacties

  • Polutnik Ronald

    4 maanden geleden
    En wat ben je nu met die miljarden euro's , met 10 miljoenen euro's leef je toch ook als God in Frankrijk . Als iedere rijke mens op aarde maar twee miljoen euro's zou bezitten , dan was de wereld gered en zouden er geen problemen meer zijn met de armoede .
  • peeters jos

    1 jaar geleden
    Als je mee geloofde in het verhaal stapte je mee in door aandelen te kopen 30 jaar geleden. Afgunst nu op diegene die risico namen is zeer misplaatst. Het is hem gegund, de impact op de samenleving en economie door jobcreatie en daaruit vloeiende belastinginkomsten is gigantisch.
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    De man die geld schonk aan de restauratie van de Notre Dame in Parijs en waarschijnlijk aftrok van zijn belastingen liever dan de gemeenschap van zijn land te steunen.
  • Ivan Cardon

    1 jaar geleden
    En dan ? Als die mens zich gelukkig voelt is er toch geen probleem. Ik zou het niet willen. Blij met wat ik heb. Basta.
  • Luc Snykers

    1 jaar geleden
    Zijn erfgenamen zullen zeer blij zijn !!!!