© Photo News

Vadis Odjidja naar club Hasi: “Project waar ik graag deel van uitmaak”

Vadis Odjidja-Ofoe zet zijn carrière in Polen verder. De 27-jarige middenvelder tekende vrijdag een tweejarig contract bij de Poolse landskampioen Legia Warschau, de nieuwe club van voormalige Anderlecht-coach Besnik Hasi. Dat maakte Legia vrijdag bekend op de clubwebsite. Volgens lokale bronnen zou Vadis het beste contract uit de clubgeschiedenis krijgen bij de Polen.

De ex-speler van onder meer AA Gent, Anderlecht, Hamburg en Club Brugge komt over van het Engelse Norwich City, waar hij op een zijspoor was beland. “De coach stelde me een project voor waar ik graag deel van uitmaak”, aldus de drievoudige ex-Rode Duivel op de clubwebsite. “Ik wil Legia helpen om nog een grotere club te worden. Ik zag woensdag nog het duel tegen Trencin en de Legia-fans zijn echt geweldig”, klonk het bij de middenvelder, die met rugnummer acht zal spelen.

Eerder plukte Legia ook al de Fransen Thibault Moulin en Steeven Langil weg bij Waasland-Beveren. Legia Warschau stelde begin juni Besnik Hasi aan als coach. De voormalige trainer van Anderlecht ondertekende een contract voor twee seizoenen bij de Poolse landskampioen. Vrijdag werd Legia bij de loting voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League aan het Ierse Dundalk gekoppeld, een ticket voor de groepsfase van het kampioenenbal is dus zeker haalbaar voor de Poolse club.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer