2019 Jackson Lee

“Taylor Swift en Joe Alwyn na zes jaar uit elkaar”

Joe Alwyn (32) is niet langer de “lover” van Taylor Swift (33). De Amerikaanse zangeres en de Britse acteur zijn volgens showbizz-site Entertainment Tonight na zes jaar uit elkaar. Ze zouden al enkele weken geleden, en in alle vriendschap, een punt achter hun relatie hebben gezet. Swift is momenteel op tournee in de Verenigde Staten.

“Can we always be this close forever and ever”, oftewel: "Kunnen we voor eeuwig en altijd zo close zijn": in 2019 hoopte Taylor Swift in haar wereldhit en ode "Lover" nog vurig dat zij en Joe Alwyn voor altijd zouden zijn. Het duo leerde elkaar drie jaar voordien kennen. Ze schermden hun relatie af van de media, maar Joe Alwyn dook wel regelmatig op tijdens shows van de zangeres.

BEKIJK - "Lover", een van de vele odes die Taylor Swift schreef voor Joe Alwyn:

Enkele weken geleden startte Swift met “The Eras Tour” aan haar eerste tournee in vijf jaar, en het viel fans al snel op dat Alwyn nergens meer te bespeuren was. Volgens de Amerikaanse showbizz-site Entertainment Tonight met reden: het paar zou uit elkaar zijn gegaan. Dat zou “in alle vriendschap en zonder drama” zijn gebeurd. “De relatie was simpelweg op”, klinkt het.

De kans is groot dat we in een van de toekomstige albums van Swift meer over de breuk te weten komen. Eerdere relaties met zanger Harry Styles, acteur Jake Gyllenhaal en producer Calvin Harris kwamen in haar muziek uitvoerig aan bod.

Alwyn zelf werkte de voorbije jaren mee aan enkele van haar nummers, waaronder “Exile”, “Champagne problems” en “Evermore”.

Meest gelezen