De vrouw werd op dinsdag 4 april dood teruggevonden in de Philippe Baucqstraat in Etterbeek.
Volledig scherm
De vrouw werd op dinsdag 4 april dood teruggevonden in de Philippe Baucqstraat in Etterbeek. © rv / rv

Verdachte van moord op Eleonora (53) in Etterbeek opgepakt in Berlijn na tweede moord op taxichauffeur

In Duitsland is een verdachte opgepakt voor de moord op een 53-jarige vrouw in Etterbeek van 4 april. Dat bevestigt het parket van Brussel. Het gaat om Hassem B., de 24-jarige voormalige partner van de vrouw. Hij zou twee dagen na de moord in Berlijn een 49-jarige taxichauffeur hebben gedood.

  1. Nawras (20), studente journalistiek, speecht op ‘Difference Day’: “De persvrijheid in België staat de laatste jaren steeds meer onder druk”
    PREMIUM

    Nawras (20), studente journalis­tiek, speecht op ‘Difference Day’: “De persvrij­heid in België staat de laatste jaren steeds meer onder druk”

    Op vrijdag werd in Bozar de tiende editie van Difference Day gevierd, een groots evenement dat draait om persvrijheid en vrije meningsuiting. Met debatten en lezingen stond de dag in het teken van onafhankelijke verslaggeving, vooral in tijden van toenemende conflicten, intimidatie en polarisatie. Tijdens het evenement deelden verschillende studenten hun gedachten, ervaringen en vragen over de uitdagingen van de maatschappij. Nawras (20), studeert journalistiek aan de Erasmushogeschool, en kreeg te zaal stil met haar speech over de zaak Sanda Dia. “Met mijn speech wil ik vooral benadrukken dat er nog steeds geen gerechtigheid is voor Sanda of zijn ouders.”
    Stad Brussel