BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Koerst Arnaud De Lie te veel en wordt hij uitgeperst door Lotto-Dstny? “We remmen hem zelfs áf”

‘Le Taureau’, die met zijn tong op de grond de arena uitdraaft? Valt goed mee aan het eind van dit Vlaams-klassieke voorjaar. Arnaud De Lie (21) lijkt niet uitgeperst als een citroen. “Wie dat anders ziet, moet aan research doen”, bijten ze bij Lotto-Dstny van zich af.

12 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Waarschijnlijk zal Arnaud ook worden verweten geen meester in tactiek te zijn als je overal alleen voor staat, hopelijk kan hij stoïcijns net als Remco zijn vorm aanscherpen want Remco kon het ook alleen op eigen kracht. Bij Patrick zou hij veel beter uit de verf komen want Victor voegt ondanks zijn grote blad weinig toe dus snel weg bij dat vreemdelingen legioen..
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    De Lie heeft geen ploegmaten zoals WVA, MVDP en Pogaçar.Hij moet bijna alles zelf doen en dan ook nog eens proberen de rapste te zijn in de sprint, want Ewan kan in geen enkele klassieker mee.Waar zit De Gendt? En Campenaerts ging alles kapotrijden.Doe het maar hé zonder die 2 pionnen.
  • tommy moreels

    1 jaar geleden
    Laat hem eerst een grote ronde uitrijden zoals Adri zegt, En de Giro is voor dit type renner inderdaad het meest aangewezen.
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    De vergelijking met die andere renners raakt kant nog wal. Terwijl die anderen er af en toe een wedstrijd uitpikken die er voor hen toe doet wordt van De Lie in iedere wedstrijd het uiterste gevraagd en daar zit hem juist het verschil. Maar dat blijven ze maar verdoezelen bij zijn ploeg.
  • Dominique Van der Poorten

    1 jaar geleden
    Edvald Boasson Hagen om maar een voorbeeld te noemen...was ook ooit een talentrijke sterke beer... nu kan hij nog amper volgen. Ook uitgeperst gelijk een citroen.