Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ANALYSE. Hoe het instituut Anderlecht een karikatuur werd en niemand vrijuit gaat

Was dit een proces, dan dienden ze vandaag allemáál verantwoording af te leggen, de leiders van Neerpede. RSC Anderlecht sloot zondagavond het seizoen af met het slechtste rapport sinds 1937. Het instituut is een karikatuur geworden van zichzelf en dit debacle heeft vele vaders. Een rondje zwartepieten.

15 reacties

  • Heinz Rumes

    1 jaar geleden
    Te overtuigd van wij zijn de beste wij zijn Anderlecht, dat en de ploeg die Kompany heeft achtergelaten hebben de Anderlecht spelers de das omgedaan, en het zal een paar jaar duren eer alles weer in goede orde hersteld zal zijn, zowel op spelers gebied als op financieel gebied.
  • Hubert Van Herck

    1 jaar geleden
    Haartjes netjes gekapt, blitse auto en dito lief, nieuwe tatoo en show van hier tot ginder, en voor de rest.. niks. Of hoe een ploeg kan kelderen.
  • Peter De Sadeleir

    1 jaar geleden
    Dit zijn de mannen die Anderlecht eens terug op de Europese kaart zouden brengen!, Hoogmoed komt steeds voor de val!.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Zowel Coucke als Vandenhaute zijn succesvolle zakenmensen en hebben dit al bewezen. Niét slagen is nóóit een optie. Dus óók Anderlecht zal én rendabel én succesvol worden. Een sportbedrijf is géén gewoon bedrijf, hier dénkt iedereen - supporters, media, analisten,...- het altijd béter te weten. Met Fredberg en Riemer werden capabele mensen aangetrokken. Na 5 jaar bouwen aan de entourage is nú het sportieve aan de beurt. Het wordt knallen vanaf eind juli.
  • Linda Wellekens

    1 jaar geleden
    Dit is dan het resultaat van een beleid van rijke mensen die geen snars inzitten met het voetbal en zijn fans .... en van voetballers die meer geniéten dan werken, zoals zovelen van de jongere generaties :-D