Zie Ze Zingen / Henk Deleu
Volledig scherm
© Zie Ze Zingen / Henk Deleu

Wat te doen tijdens het zonnige verlengde weekend van 1 mei? Ontdek hier 60 leuke tips uit heel Vlaanderen

Heb je geen zin om thuis te blijven in het verlengde weekend van zaterdag 29 april, zondag 30 april en maandag 1 mei? En weet je echt niet waarheen? Dan helpen wij je graag verder met 60 leuke tips uit heel Vlaanderen. Zowel sport- als muziek- en filmliefhebbers komen aan hun trekken.

  1. TERUGLEZEN WATEROVERLAST. Gouverneur Decaluwé: “Het is afwachten of onze maatregelen standhouden”

    TERUGLEZEN WATEROVER­LAST. Gouverneur Decaluwé: “Het is afwachten of onze maatrege­len standhou­den”

    Hoewel de weermodellen gunstiger zijn dan eerst verwacht, is het einde van de wateroverlast nog niet in zicht. Gouverneur Carl Decaluwé zei donderdagavond dat we “bang moeten afwachten of de maatregelen zullen standhouden.” Er moesten gisteren extra gezinnen geëvacueerd worden in West-Vlaanderen en ook in Oost-Vlaanderen is het rampenplan van kracht. Om de bewoners een hart onder de riem te steken bracht premier De Croo een bezoek aan de Westhoek.
  2. Keert La Rocca terug? En wordt het zoals vroeger? “De manager wou die stripper met dat speeltje van het podium, maar… we hebben haar laten doen”
    PREMIUM

    Keert La Rocca terug? En wordt het zoals vroeger? “De manager wou die stripper met dat speeltje van het podium, maar… we hebben haar laten doen”

    Van Koen Wauters tot Rihanna: La Rocca in Lier kon jarenlang de grote namen binnen en buiten de eigen landsgrenzen bekoren. Zoals bij vele grote danstenten viel echter ook hier het doek, en een laatste feestje kon niet doorgaan na een zware brand in 2022. Maar er zit nu misschien wel weer een ‘eerste feestje’ aan te komen, als we een mysterieuze post op sociale media mogen geloven. Of dat betekent dat La Rocca echt terugkeert en in welke vorm? Geen idee. Maar lees even met ons mee om een idee te krijgen van wat je dan misschien mag verwachten. “Details van ons jubileumfeestje zijn misschien niet echt geschikt voor de krant.”