Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

DEBAT VAN DE DAG. Vooruit wil kinderopvang mogelijk verplichten: een goed idee? Dit is jullie mening

Vooruit wil dat ieder kind in totaal 130 dagen gratis naar de crèche kan gaan. Nu is er onvoldoende capaciteit, maar door fors te investeren in de sector moet het op termijn mogelijk zijn. Als blijkt dat onvoldoende ouders erop ingaan, wil Vooruit dat kinderen verplicht naar de crèche gaan. Wat denken jullie? Is het een goed idee om kinderen verplicht naar de kinderopvang te laten gaan? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

0 reacties

  1. KIJK. Acid trekt zonder te betalen door ‘één van zwakste pretparken van Europa’: “Het lijkt wel een containerpark”

    KIJK. Acid trekt zonder te betalen door ‘één van zwakste pretparken van Europa’: “Het lijkt wel een container­park”

    “Jullie hadden toch niet gedacht dat ik een kaartje zou kopen? Ze verdienen die 30 euro absoluut niet. Heel het park staat op instorten, het is hier vuil en ze zorgen voor niks. En dan hebben ze hier nog dolfijnen en shit. Er moet hier duidelijk eens iemand komen inspecteren of alles oké is.” Youtuber Acid toont in een nieuwe video hoe hij binnendringt in het Boudewijn Seapark in Brugge. Dat doet hij na een artikel in deze krant over de staat van het pretpark.
    Blankenberge, Brugge
  2. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”
    Play

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen