In de Geysen Academy kan er geoefend worden.© rr

Kempens bedrijf zoekt nieuwe collega’s via quiz ‘De slimste technieker van België’: “10.000 euro voor de winnaar”

Westerlo -

De Geysen Group uit Westerlo, gespecialiseerd in industrieel onderhoud, gaat via een quiz op zoek naar De slimste technieker van België. De winnaar van de quiz steekt 10.000 euro op zak naast een goede kans op vast werk. Want met de Geysen-quiz wil het familiebedrijf vooral op zoek gaan naar nieuwe capabele collega’s. De eerste quizronde wordt op zondag 7 mei online gespeeld.

Marc Peeters

Verschillende sectoren kreunen onder een tekort aan personeel, zo ook de industriële sector. Er is nood aan meer en goed opgeleide techniekers om de machines op industriële sites draaiende te houden. Geysen Group uit Westerlo verzorgt de aanlevering van dergelijke techniekers aan verschillende bedrijven en is daarom steeds op zoek naar nieuwe collega’s.

Het bedrijf onderscheidt zich met uitgebreide expertise en vakmanschap. “Om die expertise te garanderen, beschikken we bij Geysen over een Academy waar onze techniekers kunnen oefenen op miniversies van allerlei machines”, zegt Monique Maes van Geysen Group. “Zo leren nieuwe collega’s de kneepjes van het vak en blijven meer ervaren collega’s mee met de nieuwste trends.”

Om jong bloed aan te trekken koos Geysen voor een aparte aanpak en organiseert het bedrijf een quiz. Op zondag 7 mei, stipt om 14u, wordt het startschot gegeven en kan je vanuit je luie zetel, online deelnemen. De quiz neemt ongeveer een halfuurtje in beslag. Voor wie het beste scoort op die quiz, vallen er leuke prijzen te winnen. De personen met de acht beste scores worden uitgenodigd op de Academy in Westerlo op 28 mei.

© rr

Daar krijgen ze de laatste theoretische vragen voorgeschoteld, gevolgd door een afsluitende praktische proef. “Wie daar vervolgens als winnaar uit de bus komt, wint maar liefst 10.000 euro prijzengeld. Ook nummer twee en drie vallen in de prijzen en ontvangen respectievelijk 6.000 en 4.000 euro. Voor wie niet bij de beste acht terecht komt is het nog niet helemaal afgelopen.

Iedereen die heeft deelgenomen ontvangt een T-shirt van Geysen Group en maakt daarbovenop kans op één van de tien cheques van 1.000 euro. Deze zullen onder alle deelnemers verloot worden na de finale.

De insteek van Geysen is om echte topprofielen aan te trekken. Naast de eventueel gewonnen geldprijs kunnen de beste deelnemers dus ook mogelijks een aanbod verwachten om aan de slag te gaan bij Geysen Group. “Met de opzet van de quiz draaien we de rollen van rekrutering eigenlijk om. Normaal werken we met een rekruteringsbureau die ons profielen aanbeveelt. Door het organiseren van deze quiz laten we de beste profielen rechtstreeks tot bij ons komen!”

Op de website van Geysen wordt alles nog eens uitgelegd, kan je een promotiefilmpje met Ben Segers bekijken en een link vinden om in te schrijven voor de online ronde van 7 mei.

www.geysen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER