Vrouw (18) doet ‘koopje’ door flessen water online te bestellen, maar komt bedrogen uit: “Zelfs niet genoeg om een rijstkorrel mee nat te maken”

Je kan zowat alles op internet bestellen en regelmatig zijn er ook koopjes te vinden. Maar helaas is niet altijd alles wat het lijkt en moet je goed opletten met wat je online bestelt. Dat kan Summer Reeves (18) beamen. De Britse houdt van water in flessen en dacht dat ze tien anderhalve liter flessen van Evian voor 3 Britse pond (omgerekend zo’n 3,44 euro) kon kopen. Maar ze fronste haar wenkbrauwen toen haar bestelling in een kleine enveloppe toekwam.

pjv

“Welke flessen Evian passen hierin?”, klinkt het in de video die van het “gedrocht” maakte. “Deze flessen. Het is zelfs niet genoeg water om een rijstkorrel mee nat te maken.” Toen Summer de pagina met het ‘koopje’ nog eens bekeek, merkte ze dat ze één cruciaal detail niet had opgemerkt: de flessen werden speciaal voor poppenhuizen gemaakt. “Voortaan zal ik de beschrijving altijd nauwkeurig lezen”, aldus Summer die haar lesje naar eigen zeggen heeft geleerd.

bekijk ook

Vrouw bestelt kleedje online, maar krijgt niet wat ze verwacht had: “Hoe ga ik hier ooit in geraken?”

Styliste kan ogen niet geloven wanneer online besteld kledingstuk wordt geleverd: “Waar is de rest?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer