Onze weerman David Dehenauw voorspelt slecht weer tot en met Hemelvaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze weerman David Dehenauw voorspelt slecht weer tot en met Hemelvaart. © Shutterstock / © Bart Leye

Is mei ook al verloren? Onze weerman voorspelt kwakkelweer tot Hemelvaart

‘Regenachtig’. ‘Grijs’. ‘Wisselvallig’. ‘Frisser’. ‘Mistig’. Ziehier het weerbericht van de komende dagen. Want na maart en april lijkt ook mei het mooie weer niet te zullen maken: tot en met Hemelvaart blijft het kwakkelen. “We zitten aan de verkeerde kant.”

60 reacties

  • Wendy Vandereyken

    1 jaar geleden
    We zitten wel vaker aan de verkeerde kant. Ons klimaat staat nu éénmaal niet bekend voor haar mooie zomers. Wat we vorig jaar hebben gekend was heel uitzonderlijk. Zo'n zomer zal het dit jaar zeker niet worden. Hoe dan ook heeft zeuren geen zin, want aan het weer kan je toch niks veranderen.
  • Johan Goris

    1 jaar geleden
    Als je kijkt naar de zonneschijn, dan is april normaal en mei kan ook best nog normaal worden.
  • MYRTHE PASS

    1 jaar geleden
    Als het in maart al voortdurend regent, voorspelt dit voor mij weinig goeds voor in de zomer. Ik vrees dat het kwakkelweer blijft met enkele weken mooi nazomerweer, maar dan kunnen de temperaturen niet meer mooi hoog oplopen. We gaan m.a.w. een slechte zomer tegemoet.
  • Wendy Van Meel

    1 jaar geleden
    Het is nooit goed voor de mensen... Te nat... te droog... te kou... te warm... teveel wind... te weinig wind... Zagen en klagen. Dat is het enigste wat de mensheid goed in is. Voor mij is dit het ideale weer. Perfect om te werken en goed voor de natuur en watervoorraad.
  • Guy Van Brussel

    1 jaar geleden
    Normaler dan dit kan het weer niet zijn,...punt ! Wacht maar tot juni komt, dan zal het lekker warm worden, net zoals in mijn kindertijd toen we op de speelplaats elk shaduwplekje opzochten omdat het zo warm was ! Juli en augustus waren dan ook fantastisch mooie en warme zomermaanden ! En dat het in zuid-Frankrijk en Spanje nu al zeer warm is, is zeer normaal. Ik heb het nooit anders geweten.