Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo).
Volledig scherm
Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo). © BELGA

Ook bij minister Gilkinet (Ecolo) duiken vermoedens van belangenvermenging op: adviseur al jarenlang betaald door luchtverkeersleider Skeyes

Niet alleen bij minister Petra De Sutter (Groen), maar ook bij mobiliteitsminister Georges Gilkinet (Ecolo) duiken er vermoedens van belangenvermenging op nu blijkt dat een expert van luchtverkeersleider Skeyes op zijn kabinet werkt. Dat schrijft La Libre dinsdag. Ondertussen laat De Sutter haar twee veelbesproken bpost-medewerkers terugkeren naar het postbedrijf.

120 reacties

  • Luc Luyten

    12 maanden geleden
    Hier moest iemand als Leon musk de premier worden , zal rap gedaan zijn met al dat gefoefel en teveel aan ambtenaren, staatsschuld zal rap minderen. Het is toch te gek voor woorden dat ieder nieuw geboren kind al met schulden zit
  • Paul Buckens

    12 maanden geleden
    De politici parachuteren in de staats en aanverwante bedrijven hun cabinetards als CEO en beslissingsbevoegde posten enkel om hun belangen en die van hun vrienden veilig te stellen. Daar waar wetten bestaan om de markten en aanbestedingen te regelen bestaan , worden die dan genegeerd (maar op papier is het dan hoogdringend of specifiek ). Niet moeilijk dat de staatsfinanciën dan in de problemen komen. De administraties waren een plaats "vrienden" aan een job te helpen, om nadien af te breken.
  • Chris Van den Eede

    12 maanden geleden
    Guido Bervoets, je hebt een selectieve bril op. Veel meer dan de NVA stond Groen zogezegd voor niet alleen verandering maar grote verbetering. Ja, dag? Niet dus, en integendeel. Vivaldi heeft een minderheid aan Vlaamse kant en saboteert de toekomst van Vlaanderen en België openlijk. Het is ook geen democratisch verkozen regering wegens het uitsluiten van de meerderheid van de Vlaamse kiezers (VB, NVA, PVDA in volgorde van stemmen). Dat zijn de cijfers.
  • Gill Van hoof

    12 maanden geleden
    belangenvermenging. dat doen toch alle politiekers
  • alain lammens

    12 maanden geleden
    Gilkinet. Is dit niet de persoon welke ook op de naamlijst stond om via een omweg, de wet te omzeilen om nog meer pensioen te kunnen ontvangen ?