© atv

Wagen knalt op boom na ontwijkmanoeuvre in Wijnegem: bestuurder zwaargewond

Wijnegem -

Bij een ernstig ongeval in de Wijnegemsteenweg in Wijnegem is woensdagavond een bestuurder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer belandde tegen een boom na een uitwijkmanoeuvre en moest door de brandweer bevrijd worden.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 20.45u. De auto reed op de Wijnegemsteenweg in de richting van Wijnegem. Iets voorbij de Broekstraat verloor de bestuurder om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur.

“De inzittenden van een wagen die uit de tegenovergestelde richting kwamen, verklaarden dat de auto eerst licht uitweek naar links en de bestuurder zich vermoedelijk wilde corrigeren toen die de andere wagen opmerkte”, legt Kim Verdoodt van de lokale politie Minos uit. De wagen knalde op een boom aan de rechterkant van de weg en eindigde op het fietspad.

“De bestuurder van de wagen zat gekneld in zijn wagen en moest door de brandweer bevrijd worden”, aldus Verdoodt. De man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. In de andere wagen raakte niemand gewond. Door het ongeval was de Wijnegemsteenweg een tijdlang lokaal versperd. Het verkeer moest lokaal een omleiding volgen.

© rr

© rr

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen