Het hoofd van de Russische staatszender RT, Margarita Simonyan.
Volledig scherm
Het hoofd van de Russische staatszender RT, Margarita Simonyan. © RV/Rusland-1

Hoofd Russische staatszender vraagt zich openlijk af of Rusland zichzelf wel kan verdedigen

Het hoofd van de Russische staatszender RT, Margarita Simonyan, heeft zich op de Russische staatstelevisie luidop afgevraagd of Rusland zichzelf wel kan verdedigen. Ze is een van de belangrijkste propagandisten van de Russische president Vladimir Poetin.

56 reacties

  • nicky vandee

    12 maanden geleden
    Enkel de toekomst zal het uit maken, wijselijk afwachten dus
  • Gino Denil

    12 maanden geleden
    Ze konden het zelfs nog niet halen in Afghanistan. Niet meteen het meest ontwikkelde land.
  • Gert Destoop

    12 maanden geleden
    @Michel Jacobs: "inhehuurd door de fsb om propaganda te maken." "Inheguurd"? Die vrouw is om hulp aan het schreeuwen. Help, de hele wereld is tegen ons! Doe iets! Het werd tijd dat enigszins normaal denkende mensen in Rusland inzagen dat Poetins "militaire operatie" voorbij is. Dit is geen Russische propaganda, het is goed nieuws voor de hele wereld.
  • Tom de clerck

    12 maanden geleden
    Hadden we in 2014 ook zo gehandeld, was dit nooit gebeurd. Tijd om duidelijk te maken waar onze grenzen zijn. Enkel harde acties hebben effect.
  • Nico Herbots

    12 maanden geleden
    Als je zelf de eerste mep uitdeelt, en de tweede en de derde, is het wel te hopen dat je je vantevoren hebt bedacht dat de kans bestaat dat je een mep terugkrijgt. En hopelijk heb je dan ook vantevoren goed ingeschat of je je hiertegen kan 'verdedigen'. Dat lijkt me oorlogsstrategie voor dummy's, of is dat toch echt al expertenniveau, ja?