Josje Huisman
Volledig scherm
Josje Huisman © Tessa Kraan

Ex-K3'tje Josje Huisman is zwanger van tweede kindje

ShowbizzJosje Huisman (37) is opnieuws zwanger. Dat nieuws maakte het voormalige K3'tje bekend op Instagram. Voor Josje is het haar tweede kindje, haar eerste met haar huidige vriend.

  1. Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. “Mensen die een hoed dragen, boeien mij meteen”

    Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. “Mensen die een hoed dragen, boeien mij meteen”

    Heel vroeger - denk begin vorige eeuw – hoorde er een hoed bij elke outfit. Die tijden komen hoogstwaarschijnlijk nooit meer terug, maar het valt op dat hoofddeksels nu een gestage comeback maken. Ex K3'tje Josje Huisman (36) ziet het graag gebeuren: na jaren als hobbyist laat ze haar eigen merk en hoedencreaties los op de wereld. Met Cornelia wil Josje het geklede imago van het item helemaal onderuit halen. Prinses Delphine is alvast fan. “Als je iets maakt waar je zelf tevreden over bent, slaap je ‘s nachts lekker.”
  2. Kevin Janssens van stoere rokkenjager tot stijlvolle presentator: "Hij vult de leegte die Niels Destadsbader achterliet op VTM”
    PREMIUM
    BV

    Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsba­der achterliet op VTM”

    Kevin Janssens (43) is alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Niet als acteur, maar als debuterend presentator in ‘Bestemming X’ én als jurylid in ‘The Masked Singer’. “Zo vult hij -samen met Jens Dendoncker- de leegte op die Niels Destadsbader achterliet op VTM”, aldus ‘Dag Allemaal’. Janssens bewijst dat hij als entertainer van alle markten thuis is, nadat hij eerder als acteur ook al was opgevallen door z’n veelzijdigheid en niet bang blijkt te zijn van uitdagende rol.