Twitter / Twitter / ANP / EPA
Volledig scherm
© Twitter / Twitter / ANP / EPA

KIJK. “Dit hebben we nog nooit gezien”: hoe Real-verdediger Rüdiger Haaland helemaal in bedwang hield

Erling Haaland afstoppen dit seizoen, het is er weinigen gegeven. Antonio Rüdiger hield de Noorse doelpuntenmachine in de eerste halve finale van de Champions League echter wel 90 minuten lang in bedwang, en dat op geheel eigen wijze. Een knappe prestatie die op veel lof kon rekenen. “Rüdiger heeft Haaland helemaal geïsoleerd.”

29 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    12 maanden geleden
    Als alles mag is het niet moeilijk om iemand uit een wedstrijd te houden. Hij zou hem zelfs gevolgd hebben bij het wisselen. Dit is geen voetbal meer
  • Linda D'Haese

    12 maanden geleden
    We weten al lang dat met een Italiaanse trainer er steeds veel geniepige fouten gebeuren om de tegenstander ut de wedstrijd te houden en zij steeds fouten gaan uitlokken en lijden aan de vallende ziekte bij het minste contact vorig jaar Real Madrid de mindere ploeg maar toch de finale gewonnen
  • Wim Brysbaert

    12 maanden geleden
    Die zit op de bank vanavond.
  • Pat Tms

    12 maanden geleden
    Ze vergeten dat Courtois er 2 maal stond. Haaland is geen robot hé. Gelukkig maar. Dat is voetbal.
  • Henri Hendriks

    12 maanden geleden
    Die gast heeft geen verstand of hij zet het op nul. Hopelijk grijpt de arbiter op tijd in en krijgen we een faire partij.
  1. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.
  2. "Tuchel is bij Bayern de speelbal van die gekke Uli Hoeness, maar is de beste wedstrijdstrateeg onder de elitetrainers. Dat bewees hij”
    PREMIUM
    3

    "Tuchel is bij Bayern de speelbal van die gekke Uli Hoeness, maar is de beste wedstrijd­stra­teeg onder de elitetrai­ners. Dat bewees hij”

    Bayern München speelde met een strategie, met passie, en met de bal. Real Madrid speelde andermaal op overlevingsinstinct en op talent. En weer ontsnapte het. ‘De Koninklijke’ haalt een maximaal rendement uit z’n talent. Bayern had dan weer een goed plan. Met dank aan Thomas Tuchel, in München de speelbal van een gekke erevoorzitter en een kleedkamer met iets te veel persoonlijkheden.