AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

De tsunami die Manchester City is: hoe ‘Etihad’ het Waterloo van de veteranenploeg van Real Madrid werd

Istanbul wacht op Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. Manchester City is een wonder van het moderne voetbal. Een engelenkoor met Kevin De Bruyne als een van de orkestleiders. Recensie vanuit Manchester. “Voor zijn dug-out vierde Pep Guardiola als een student op een cantus.”

8 reacties

  • GINO LETEN

    11 maanden geleden
    Kurt, Real Madrid antivoetbal….dan heb je vorig jaar zeker geen CL gezien.
  • andre van de wege

    11 maanden geleden
    madrid kreeg voetbal les van man cyti ze hebben veel geluk gehad afgelopen jaren. madrid
  • Kurt Boeckaert

    11 maanden geleden
    Real is een antivoetbal spelende ploeg die,zoals in de heenwedstrijd schopte en stampte (Caravajal, Rüdiger,..)dat het een lieve lust was ! En dit alles werd door een lakse ref toegelaten! Super dat ze nu op hun plaats werden gezet en uitgeschakeld zijn en dat met een groot geluk dat ze een keeper als Courtois hebben, of het zou een terechte en harde afstraffing geweest zijn! Met een andere keeper had het zo maar 7-0 kunnen zijn ! Go City !
  • BERNARDO MORALEDA

    11 maanden geleden
    Was indrukwekkend de vertoning van Man City.. meer dan miljard uitgegeven aan spelers .. Pep is beste trainer in die zin dat hij nieuwigheden brengt in het voetbal. Hopelijk ziet nu het Bestuur van Real Dat de trainer er niks van bakt .. heeft jonge gasten op de bank en heeft ze niet gebruikt tijdens het jaar om er een ploeg van te maken .. alleen maar patchen bij uitvallen door blessures .. la Liga ook verloren ondanks het bouwen van ploeg door Barcelona. Proficiat aan City en vooral 2 Belgen
  • herman costermans

    11 maanden geleden
    Manchester city is inderdaad de beste ploeg van het ogenblik, maar dit mag niet verwonderen daar men elk jaar overal de beste spelers ter wereld kan gaan wegkopen. Pep Guardiola wordt overal geroemd als de beste trainer ter wereld. Nu zal hij zeker kwaliteiten hebben maar men mag hem ook niet over het paard tillen. Ik zal zijn ploeg voor volgend jaar eens kiezen in de premier league en dan zullen we eens kijken. Zo een matchen zoals gisteren hebben toch geen enkele spanning meer en vervelen.