© Raymond Lemmens

Voormalig tv-presentator Rob Vanoudenhoven (54) wordt voor het eerst opa

Voormalig tv-presentator Rob Vanoudenhoven (54), bekend van het legendarische programma De XII Werken Van Vanoudenhoven, wordt voor het eerst grootvader. Dat heeft bekendgemaakt in het Radio2-programma ‘Weekwatchers’.

(eadp)

LEES OOK. Koning van de kijkcijfers, Rob Vanoudenhoven en zijn XII Werken: “Louter gemaakt omdat we in tijdnood zaten”

“Jij gaat groot nieuws aankondigen op familiaal vlak.” Zo leidde presentator Ruben Van Gucht het heuglijke nieuws van tv-maker en publieksopwarmer Rob Vanoudenhoven in. Al viel die eerst nog even uit de lucht. “Ha ja. Ik word opa”, klonk het vervolgens. “Op 26 juni om 9.30 uur, je mag allemaal komen, word ik opa”, zegt hij met een lach.

Het is zijn eerste kleinkind, en hij mag ook al zeggen wat het wordt: een meisje. “Ik kijk er enorm naar uit. Ik moet zeggen, ik had het nog niet verwacht. Mijn zoon Dries is goed bezig als zelfstandige, zijn vriendin Maya ook. Ze hebben net een huisje gekocht. Maar het was geen ongelukje, ze wilden er nu voor gaan.”

“Ik was er echt emotioneel van. Ik dacht dat het nog jaren zou duren. Het enige waar ik ’s nachts van wakker heb gelegen was toen ik dacht: oei, ik zit nu in het derde stadium van mijn leven. Nu gaat er zoiets kleins pépé zeggen.” Al kiest Vanoudenhoven toch liever voor een andere benaming. Bompi? “Nee, zeg alsjeblieft, dan liever pépé. Nee, het wordt opa.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER