Alain Delon© AFP

Vermeende zoon Alain Delon dood teruggevonden, partner opgepakt op verdenking van schuldig verzuim

De man die beweerde de zoon van de Franse acteur Alain Delon en de Duitse zangeres Nico te zijn, is zaterdag dood aangetroffen in Parijs. Het gaat om de 60-jarige fotograaf Ari Boulogne. Hij werd gevonden in zijn woonhuis in de Franse hoofdstad.

Bron: De Telegraaf

De politie onderzoekt momenteel nog wat de doodsoorzaak is, maar persburaeau AFP meldt weldat er een persoon is gearresteerd wegens schuldig verzuim. Volgens de lokale krant zou het gaan om de partner van Boulogne.

Boulogne beweerde reeds jaren dat hij een niet-erkende zoon van de legendarische Franse acteur Alain Delon was. Hij zou voortkomen uit de kortstondige relatie die Delon in de jaren 60 zou hebben gehad met Nico, de zangeres van de Amerikaanse rockband The Velvet Underground. Delon zelf heeft dat altijd ontkend, maar Boulogne werd wel opgevoed door de moeder van Delon. Samen met haar echtgenoot adopteerde ze de jongen zelfs.

Vaderschapstest

Als kind ging Boulogne regelmatig mee op tournee met zijn moeder Nico. Hij speelde als tiener zelf ook een aantal rollen in verschillende films. De fotograaf vatte zijn bijzondere leven in 2001 samen in het boek ‘Love never forgets’.

Boulogne had recent nog een vaderschapstest van Delon geëist, maar dat werd door de rechter afgewezen omdat de acteur officieel inwoner van Zwitserland is. Tegen dat besluit ging Boulogne in beroep, en dat was nog lopende.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER