Roger Waters in zijn outfit
Volledig scherm
Roger Waters in zijn outfit © AFP

Roger Waters verbijsterd om onderzoek Duitse politie: “Concert is statement tegen fascisme”

CelebritiesRoger Waters ontkent met klem dat hij heeft aangezet tot haat tijdens zijn veelbesproken concert in Berlijn. De Duitse politie is een onderzoek gestart omdat Waters op het podium kwam in een outfit dat leek op het uniform van een SS-officier. Het blijkt allemaal een misverstand, zegt Rogers in een verklaring. “De elementen die in twijfel zijn getrokken zijn heel duidelijk een statement tegen fascisme.”

6 reacties

  • Michael Gielen

    11 maanden geleden
    Je hebt er die geloven wat ze zien. Je hebt er die zien door te geloven. Je hebt er die geloven wat ze lezen. Je hebt er die hun eigen boeken schrijven.
  • Kristine Delacourt

    11 maanden geleden
    Die heeft ze al langer niet allemaal op een rij.
  • Geert Van de Moortele

    11 maanden geleden
    Rusland is géén communistische staat meer @Pol Denys maar een autocratische nationalistische staat met oligarchen net zoals Oekraïne op dit ogenblik want waar is de oppositie van Zelensky en er zijn genoeg foto's en artikelen over feestende en superrijke oligarchen,vrienden van Zelensky trouwens.Een beetje opzoekingswerk en kritische media er op na slaan.
  • Pol Denys

    11 maanden geleden
    Zijn liefde voor de Russische, onderdrukkende, autoritaire en communistische heilstaat steekt hij anders niet onder stoelen of banken. Meer dan een paar vijzen los...
  • Pierre Vaneylen

    11 maanden geleden
    Lijken me meer de symbolen van de mijnwerkers indertijd, doch met dat woke gdoe van tegenwoordig weet ge maar nooit...