Al vier potentieel levensbedreigende xtc-pillen gevonden in testlabo van Extrema Outdoor

Houthalen-Helchteren -

Het testlabo van Extrema Outdoor blijkt ook dit jaar effectief. Ondertussen zijn er al vier zeer hoog gedoseerde xtc-pillen gevonden in het drugslabo van het NICC.

Gilles Niesen

“Zodra er iets gevonden wordt in het labo, komen wij even samen met een beperkte groep”, vertelt woordvoerder Lomme Valkeneers. “Wanneer wij communiceren over een pil, betekent het ook effectief dat die levensbedreigend kan zijn. We sturen geen melding uit voor ‘kattenpis’”.

De vier pillen die gevonden zijn, worden nu gebundeld op de ledschermen. Eerder werd er al gewaarschuwd voor een oranje pil in de vorm van een adelaar met daarin een hakenkruis en een gele zeshoek met een doodskop. Nu is het dus ook opletten voor een grijze Moncler-pil in de vorm van een spookje en een roze blokje dat een Red Bull-blikje moet voorstellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

@hbvl_hetbelangvanlimburg Politie kan snel ingrijpen op Extrema Outdoor dankzij dit labo 🧬💊#extremaoutdoor #labo ♬ origineel geluid - Het Belang van Limburg

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer