Links: José Mourinho nadat hij z'n medaille in ontvangst ging nemen.
Rechts: de coach van Roma was niet te spreken over de rol van de refs.
Volledig scherm
Links: José Mourinho nadat hij z'n medaille in ontvangst ging nemen. Rechts: de coach van Roma was niet te spreken over de rol van de refs. © REUTERS / Sportitalia
Sevilla SEV
1
EINDE
1
AS Roma ROM
  • 55' Goal Gianluca Mancini
(4-1)
  • Paulo Dybala Goal 35'

“Je bent een f*cking schande”: Mourinho gaat na verlies in finale tegen Sevilla confrontatie aan met ref in ondergrondse parking

Voor het eerst in zijn carrière heeft José Mourinho een Europese finale verloren. De Portugees en zijn Roma moesten in de Europa League-finale na strafschoppen hun meerdere erkennen in Sevilla, dat het toernooi al voor de zevende keer won. Vooral over de rol van ref Anthony Taylor was Mourinho duidelijk niet te spreken. Mourinho beledigde de Engelsman zelfs in de ondergrondse parking van het stadion.

46 reacties

  • Gino Denil

    11 maanden geleden
    Misschien moet hij die statistieken van de wedstrijd eens bekijken. Dubbel zo veel balbezit en nauwkeurige passes voor de Spanjaarden.
  • Dis Van Tendeloo

    11 maanden geleden
    Schors die narcist eens voor enkele jaren! Het voetbal zal er wel bij varen.
  • Dominique ROSIER

    11 maanden geleden
    Bravo aan Sevilla,die de kunst bezit om toernooien te winnen.Ook Mourinho verdiend een pluim.Hoe hij er alweer voor zorgd dat de aandacht van het verlies(verdriet) wordt afgeleid en omgezet in (strijders)energie (ten koste van de scheids, weliswaar).Hij en zijn spelers blijven goddelijk,want zij zijn slachtoffer van de arbitrage,de enige schuldige.
  • peter destoop

    11 maanden geleden
    2 woorden: slechte verliezer. En dit is het nieuwe "normaal" in het voetbal.
  • moons fons

    11 maanden geleden
    Probeer neutraal te zijn maar Sevilla werd duidelijk door de ref bevoordeeld. Natuurlijk moet Mourinho na de match zwijgen maar als in de tijd Preudhomme veel driester te werk ging vonden we dit allemaal normaal ?