Het rapport van Vooruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Het rapport van Vooruit. © HLN FOTOMONTAGE

HET RAPPORT. Vooruit heeft de wind in de zeilen, maar na de verkiezingen wacht een pijnlijke boodschap

Als de socialistische partij uit een diep dal kon klimmen na de klap in 2019 tot de enige Vlaamse regeringspartij die in de peilingen stevig groeit, dan is dat dankzij het talent van voorzitter Conner Rousseau. En toch staat Vooruit voor een grote uitdaging na de verkiezingen. Onze punten op 10: dit is het rapport van Vooruit, aan de vooravond van haar congres.

119 reacties

  • Ronny Van Loock

    10 maanden geleden
    Het is te hopen dat Vooruit de rode Sinterklaas-politiek snel verlaat, en zeker ook de opper-Sinterklaas van de PS de baas kan. Vrees dat ze anders snel de naam van de partij zullen kunnen veranderen in Achteruit. Die sociale zekerheid die we hier aan Jan en alleman hebben uitgedeeld is failliet … en de put zo diep dat ge de bodem niet meer ziet. Nee liefst geen rode overhand in 2024 of het finale einde van België is kompleet!
  • danny van hoey

    11 maanden geleden
    Tja, als je aan Rousseau denkt, denk je aan Steve Stevaert, niet ? De enige bedoeling voor zijn centrum campagne is natuurlijk om kiezers van Vlaams Belang te lokken ... Als puntje bij paaltje komt, beslist toch de PS ... Hopelijk kijkt men erdoor ...
  • Mark pauwels

    11 maanden geleden
    Frank Vandenbroucke , hopelijk nooit meer ! Zijn covid aanpak heeft de belastingsbetaler miljoenen gekost - de verspillingen - het kan een slimme man zijn maar als minister stelt hij niets voor , niet nu , niet in het verleden en laten we hopen ...
  • Wilfried Vanden Berg

    11 maanden geleden
    Ik hoop alleen een verstandige keuze van de kiezer . Want wat België nu heeft . Kan niet langer . Leve de verstandige kiezer .
  • Yvette Dekleermaeker

    11 maanden geleden
    En we kennen De Croo en De Wever en hun kerneigenschap : AONA - Alles voor Ons en Niets voor een Ander !