Hoe echt is 'Ex On The Beach: Double Dutch'? "Ik moest hem van de productie nóg eens op zijn gezicht slaan"

ShowbitsEx On The Beach: Double Dutch’ loopt intussen al negen seizoenen op MTV, en is daarmee één van de populairste reality-programma’s bij de jeugd. Acht singles worden gedropt in een luxueuze villa, terwijl hun exen één voor één aanspoelen op het strand. De sfeer? Die is vaak grimmig, achterbaks en vol van alcohol en testosteron. Of lijkt dat alleen maar zo? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidate Shani over hoe écht ‘Ex On The Beach’ juist is.

5 reacties

  • Kenny brusseel

    11 maanden geleden
    Fake zoals milion island als je zo bekijk en leest op de site bijna alle deelnemers hebben al in programmas meegedaan
  • Chelsea Raman

    11 maanden geleden
    De meeste zijn niet eens ooit samen geweest 🤷‍♀️ Je moet t maar willen doen, meedoen aan zo’n programma. Vaak weinig zelfrespect/zelfzekerheid en dan nadien problematiek door de effecten na zo’n show op hun mentaal en de manier waarop zij plots behandeld worden door mensen. Men zou zulke mensen moeten beschermen tegen zichzelf ipv hun alcohol te voeren (ipv voedsel en slaap te saboteren) en hier kijkcijfers uit te halen, pure exploitatie.
  • Gerard Braeckmans

    11 maanden geleden
    Danny Janssens, zou gans die bedoening bedoeld zijn om veel geld te verdienen? Hoe meer gekken die kijken hoe meer vreugd?
  • Christophe Moser

    11 maanden geleden
    Fake? In het echt gebeurd dat toch ook altijd en overal.
  • Danny Janssens

    11 maanden geleden
    Is er ook maar iemand die denkt dat deze reality shows puur zijn. Zenders verkopen programma's , alles wordt hiervoor in scène gezet om kijkcijfers de genereren. Veel kijkcijfers betekenen veel reclameinkomsten. Valt 'm?