Tim Cook, de CEO van Apple, opent maandag de Worldwide Developer Conference (WWDC).
Volledig scherm
Tim Cook, de CEO van Apple, opent maandag de Worldwide Developer Conference (WWDC). © AFP

Dit weten we al over de VR-bril die Apple vanavond voorstelt tijdens de WWDC persconferentie

Het is weer eens tijd voor de Worldwide Developer Conference (WWDC), de jaarlijkse hoogmis van Apple-fanaten. CEO Tim Cook en zijn toplui stellen vanavond traditiegetrouw de nieuwe updates aan iOS en macOS voor, maar dit jaar is ook extra spannend. Het ziet er namelijk naar uit dat de technologiegigant eindelijk zijn bril voor virtual reality (VR) zal onthullen. We vatten de belangrijkste geruchten samen.

4 reacties

  • Thomas Vervoort

    10 maanden geleden
    Het is Apple, niemand stelt zich hier vragen bij. Dat is altijd VEEEEEL te duur voor wat het is. De helft is optioneel bijkopen. Ook al is het een noodzakelijk iets. En het doet het niet zo goed of even goed als de concurrentie die goedkoper is. Apple maakt het gewoon mooier en vraagt 4x het bedrag. Doen ze met alles. Zelfs de RAM die je koopt voor een Mac kan je 4x goedkoper kopen in winkels. maar Apple heeft code die naziet of het bij hun gekocht is en blokkeert het. Oplichters bedrijf is het
  • Thomas Vervoort

    11 maanden geleden
    Ik zal het nu al vertellen. Veel te duur. Noodzakelijke delen als extra te kopen. Gestolen tech van andere bedrijven, die ze voor doen als hun eigen mega uitvinding (wat als het omgedraaid gebeurt ze door het lint over gaan). Slechter dan andere bedrijven hun nieuwste of nog net niet uitgekomen versies. net zoals de iPhone en Mac. Allemaal reclame en verhaaltjes, maar eigenlijk dure brol voor mensen die er niets van kennen. En ik heb computer architectuur gekregen. I know what "broll" is.
  • Victor Ypres

    11 maanden geleden
    Het zal wel weer allemaal amazing and best ever zijn.
  • emi de graeve

    11 maanden geleden
    ik moet het allemaal niet hebben :-) Ik geniet van de natuur en van de mensen rondom mij. Ik ben creatief genoeg zodat al die rommel mijn tijd niet opwreet. ik steek mijn neus niet in de apps... Misschien gemakkelijk voor sommigen. Ik zie het als oofgkleppen .