PS-voorzitter Paul Magnette vindt de opmerkingen van Vooruit-Kamerlid Joris Vandenbroucke “onaanvaardbaar”.
Volledig scherm
PS-voorzitter Paul Magnette vindt de opmerkingen van Vooruit-Kamerlid Joris Vandenbroucke “onaanvaardbaar”. © Photo News / Photo News / Benny Proot

Vooruit haalt uit naar zusterpartij PS na blokkering rijbewijs met punten, maar die pikt kritiek niet: “Onaanvaardbaar”

UPDATEDe partij Vooruit is ontstemd omdat het rijbewijs met punten er niet lijkt te komen. Kamerlid Joris Vandenbroucke haalde deze ochtend uit naar MR, maar ook naar zusterpartij PS. “Er sterven mensen op de weg omdat PS en MR weigeren om maatregelen te nemen om de verkeersveiligheid te verbeteren”, zegt Vandenbroucke. PS-voorzitter Paul Magnette noemt de kritiek "onaanvaardbaar”.

52 reacties

  • herman van den bosch

    11 maanden geleden
    In Spanje bestaat dit al jaren en dat werpt zijn vruchten af.
  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    Het rijbewijs met punten moet zeker ingevoerd worden voor mensen die wat gedronken hebben achter het stuur, hoe weinig dat ook moge zijn.
  • Mieke Ponet

    11 maanden geleden
    Vooruit die ingaat tegen de PS, het is er toch eindelijk van gekomen. SPA kopstuk Stevaert dacht er toen anders over na het monster succes want enkele weken er na verklaarde hij, onvoorwaardelijk solidariteit met Wallonië wat hem de volgende verkiezing erna 1/3 van zijn stemmen kosten.
  • Eddy Van Nieuwenhuyzen

    11 maanden geleden
    Ferdinand Nuyts, je hebt een punt. Iedereen die het TV-programma "Police Interceptors" al eens gezien heeft zal dat beamen.
  • Daniel Brenke

    11 maanden geleden
    Ik begrijp niet dat er velen tegen zijn. Ookal zijn er al veel regels, blijkbaar helpen ze niet…en laat ons eerlijk zijn. Als men zich aan de verkeersregels houd dan is er ook niks te vrezen, zo simpel is het.