IN BEELD. Daar is Johnny Depp! Hollywoodacteur doet harten sneller slaan op Graspop

Johnny Depp mag dat zestig zijn maar van zijn aantrekkingskracht heeft hij nog niks verloren. Getuige daarvan: een hele hoop dames op de eerste rijen bij The Hollywood Vampires op Graspop.

mvl

Hollywood Vampires was het drinkemansclubje van rockicoon Alice Cooper. Vroeger werd er gezopen met beroemdheden als Keith Moon en John Lennon in een club in Los Angeles. Vandaag wellicht iets minder. Nu is het een hobbybandje met acteur Johnny Depp op gitaar, Alice zelf op zang en Joe Perry van Aerosmith op gitaar.

Alice Cooper mocht dan de frontman zijn. Alle aandacht ging toch naar de man rechts van hem op het podium. Johnny Depp liet een cigarillo achteloos uit zijn mond bengelen, keek met zijn typische Jack Sparrow-blik over de wei en speelde vooral ook een fijn stukje gitaar. Minder geweten door de massa, maar Depp startte zijn carrière met een eigen bandje dat bescheiden succes had voor hij acteur werd.

© Gil Plaquet

In het publiek stak iemand een bordje omhoog met de tekst ‘Fuck Amber Heard’. U weet wel, zijn ex die hem betichtte van huiselijk geweld en vervolgens ongelijk kreeg in de rechtbank.

Depp liet een paar weken geleden nog weten dat hij sukkelde met een enkelblessure. De Vampires moesten daarom een paar concerten afzeggen, maar in Dessel stond hij met een soort van gipsverband op het podium. Alles voor de rock’n roll.

De acteur zong, tot tevredenheid van het publiek, ook een paar nummers, onder meer met een versie van Heroes van David Bowie.

LEES OOK. Comeback door de grote poort: hoe Johnny Depp na de zware imagoschade opnieuw timmert aan zijn filmcarrière

© Gil Plaquet

© Gil Plaquet

© Gil Plaquet

© Gil Plaquet

© Gil Plaquet

© Gil Plaquet

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER