© RR

Merol verstuikt enkel tijdens optreden in OLT: “Maar ik zal er toch weer staan, vanavond”

De Nederlandse zangeres Merol heeft woensdagavond tijdens haar optreden in het Openlucht Theater Rivierenhof haar enkel verstuikt. Dat gebeurde tijdens een moment waarop ze in het publiek mee ging dansen. De tweede show in OLT vanavond gaat door, maar Merol moet een brace dragen.

“Ik krijg veel lieve en bezorgde berichtjes over mijn enkel. Die sloeg gisteren om en dat deed pijn”, zegt Merol op haar sociale media. “Ik heb op adrenaline doorgespeeld. Ik was net bij de dokter en heb een brace gekregen. De show gaat gewoon door, misschien doe ik een paar liedjes zittend. Dansen kan ook met mijn bovenlijf. Letten jullie maar ’s op.”

© Instagram

De energieke Nederlandse artieste, bekend van Vol, Foefsafari, Knaldrang en Lekker met de Meiden, ging woensdag als gewoonlijk helemaal los op haar eigen nummers en danste tijdens Mannen met Gevoel lekker mee voor het podium met de fans. Daar is het ergens misgegaan. Vanavond staat - of zit - Merol dus een tweede keer in het OLT. Volgens de website zijn er nog kaarten.

Merol in het Rivierenhof

Merol woensdag in het Rivierenhof.© rr

 ph

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners