Videospeler inladen...

Hoe Studio Brussel Spider-Man (opnieuw) tot bij Queens of the Stone Age kreeg op Rock Werchter

Net als bij het optreden in 2018, heeft Queens of the Stone Age op Rock Werchter bezoek gekregen van Spider-Man. Daar zat het team van Studio Brussel achter.

Rock Werchter 2018, het concert van Queens of the Stone Age. Tussen de festivalgangers wordt plots Spider-Man in de lucht gestoken. Op een bordje dat hij vasthoudt, staat geschreven: "I'm back bitches!".

Josh Homme merkt Spider-Man al snel op en besluit om hem op het podium te vragen. Wat volgt, is een van dé hoogtepunten van die editie van Rock Werchter: een dansende Spider-Man op de Main Stage bij Queens of the Stone Age.

BEKIJK - De passage van Spider-Man tijdens het concert van Queens of the Stone Age op Rock Werchter 2018:

In de aanloop naar Rock Werchter 2023 werd lustig gespeculeerd: zou Spider-Man weer van de partij zijn? Enkele weken voor het festival begon, kreeg Studio Brussel het bericht dat de originele Spider-Man uit 2018 net vader was geworden. Hij kon dus niet aanwezig zijn bij de editie van dit jaar, maar riep de hulp van de radiozender in met een mooie brief.

Geen probleem, dacht Thibault Christiaensen van Studio Brussel. Hij besloot zijn collega en naamgenoot Thibault Vincent in een pak van Spider-Man te steken. Vincent werkt sinds een maand voor Studio Brussel en kon een leuke verrassing gebruiken.

Vincent trok het pak vanavond aan en dook het publiek in met een missie. Met de hulp van een paar sterke luisteraars ging hij de lucht in. Josh Homme herkende meteen en legde zijn show stil "Holy shit. It's you again. Bring Spider-Man to me." En zo geschiedde.

BEKIJK - BEKIJK - De passage van Spider-Man tijdens het concert van Queens of the Stone Age:

Videospeler inladen...

Meest gelezen