Sterre Gielen© BELGA

Fleur Pauwels en Sterre Gielen (Genk Ladies) trekken naar reeksgenoot Club YLA

Fleur Pauwels en Sterre Gielen verlaten na drie seizoenen KRC Genk Ladies en trekken naar Club YLA. “Fleur en Sterre hebben bijgedragen aan waar we nu staan”, looft coach Guido Brepoels de prestaties van de twee jonkies.

as

Na drie seizoenen heeft Fleur Pauwels besloten om KRC Genk Ladies te verlaten. De 20-jarige centrale middenvelder maakte drie jaar geleden haar debuut op het hoogste niveau. Pauwels maakt momenteel deel uit van de selectie van de Red Flames U23 en scoorde het afgelopen seizoen twee doelpunten in de Lotto Super League.

Ook Sterre Gielen vertrekt naar Club YLA na drie seizoenen bij blauw-wit. De 21-jarige centrale verdediger maakte afgelopen maand voor het eerst deel uit van de selectie van de Red Flames, maar stond uiteindelijk niet op het wedstrijdblad.

“Sterre en Fleur zijn bij ons begonnen op jonge leeftijd. Ik denk dat ze op dit niveau zijn gekomen dankzij de ontwikkelingsmogelijkheden bij Genk,” aldus coach Guido Brepoels. “Ze hebben drie mooie jaren bij onze club doorgebracht en hebben bijgedragen aan waar we nu staan.”

Fleur Pauwels.© Dick Demey

Aangeboden door onze partners