Twee gewonden na gewelddadig incident in centrum Brussel

Het incident gebeurde in de Pelikaanstraat in het centrum van Brussel© google streetview

Brussel -

In Brussel zijn woensdagochtend een man en een vrouw gewond geraakt bij een gewelddadig incident in het centrum van de stad. De slachtoffers werden daarbij meermaals geschopt terwijl ze bewusteloos op de grond lagen. De dader is voorlopig spoorloos.

Chris Verhaeghe

Een man een vrouw werden rond 5.30 uur ’s morgens aangevallen door een man in de Pelikaanstraat, dat meldt BRUZZ en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse politie. Wat de precieze aanleiding van de feiten is, is voorlopig nog onduidelijk.

Inwoners

Op beelden die de Brusselse nieuwszender kon bekijken, is te zien hoe de slachtoffers bewusteloos op de grond lijken te liggen, terwijl de dader hen hardhandig blijft schoppen op het hoofd. De man sloeg uiteindelijk op de vlucht toen verschillende inwoners naar hem begonnen te roepen. De twee slachtoffers werden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar ze verkeren niet in levensgevaar.

Dader spoorloos

De politie kwam meteen ter plaatse, maar de dader is voorlopig spoorloos. “Toen onze patrouille ter plaatse kwam, werd de verdachte niet aangetroffen”, aldus woordvoerster Ilse Van de Keere.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen