Jongen van 3 overleden door oververhitting in auto.
Volledig scherm
Jongen van 3 overleden door oververhitting in auto. © thinkstock

Spaans jongetje (3) overlijdt nadat hij uren in hete auto werd achtergelaten

  1. “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschikking Poetins regering worden nu wel heel concreet
    PREMIUM
    12

    “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschik­king Poetins regering worden nu wel heel concreet

    Dinsdag legt Vladimir Poetin de eed af voor zijn vijfde ambtstermijn als Russisch president. Verwacht wordt dat hij een aantal herschikkingen doorvoert in zijn regering. Zo zwellen de geruchten aan dat zijn twee bekendste ministers — die van Defensie en Buitenlandse Zaken — worden vervangen. En voor beide functies circuleert ook al een naam. Wie zijn die potentiële opvolgers? En wat zouden zij betekenen voor het beleid? Van eentje schreven we eerder al dat Oekraïne er niet beter af mee is. En de andere werd zowaar geboren aan het huidige front.
  2. EXCLUSIEF. Onze reporter in dorpje op Tenerife waar Vlaamse koppel verdween: “Laura had geen goed gevoel bij dat gesprek”
    PREMIUM
    10

    EXCLUSIEF. Onze reporter in dorpje op Tenerife waar Vlaamse koppel verdween: “Laura had geen goed gevoel bij dat gesprek”

    Het mysterie wordt alleen maar groter. Wie bracht de Vlaamse Laura (66) gruwelijk om het leven op Tenerife? Waar zijn haar man Marc (71) en hun auto? Onze reporter ging op zoek naar antwoorden in Callao Salvaje, het kuststadje waar het koppel plots verdween. Hij sprak er met bevriend koppel Gilbert en Renée en met buurman Daniel: “Die dag bedreigde een man Laura aan de telefoon.”