© Shutterstock

Lichaam peuter aangetroffen op Spaans strand

In Spanje is dinsdagochtend het dode lichaam aangetroffen van een peuter op het strand in de gemeente Roda de Berà, in de provincie Tarragona. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Het lichaam was al in verre staat van ontbinding, schrijft de Spaanse krant El Caso.

Bron: BELGA

Omstreeks 8 uur dinsdagochtend kreeg de lokale politie een melding binnen over de peuter. Volgens El Caso lag het lichaam maandagnamiddag al op het strand, maar verwittigde niemand toen de politie omdat het leek alsof er een pop lag. Bepaalde onderdelen van het lichaam, zoals het hoofdje, ontbraken. Gezien de staat van ontbinding heeft het lichaam wellicht enige tijd in het water gelegen, schrijft de krant. Woensdag vindt een autopsie plaats die de precieze doodsoorzaak moet bepalen.

De peuter zou minder dan twee jaar oud zijn. Pere Virgili, burgemeester van Roda de Bèra, vermoedt dat het kind zich op een van de boten bevond die onlangs vermist raakte op zee tussen Afrika en de Spaanse Canarische Eilanden. De peuter had namelijk een T-shirt en lange broek aan. De Spaanse civiele garde ontfermt zich over de zaak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer