Ashley Zambelli en haar gezin waarvan 2 dochters met het syndroom van down.
Volledig scherm
Ashley Zambelli en haar gezin waarvan 2 dochters met het syndroom van down. © Instagram ashley_zambelli

Na derde keer zwanger te zijn van kindje met downsyndroom, ontdekt moeder op haar 23ste dat ze het zelf ook heeft

Een Amerikaanse TikTokster heeft pas op 23-jarige leeftijd ontdekt dat ze het syndroom van Down heeft. Na een derde keer zwanger te zijn van een kindje met het downsyndroom liet ze zichzelf testen.

  1. LIVE GAZA. België wil wapenembargo tegen Israël - Biden waarschuwt voor antisemitisme - Offensief in Rafah gaat voort
    Play
    LIVE
    847

    LIVE GAZA. België wil wapenembar­go tegen Israël - Biden waarschuwt voor antisemi­tis­me - Offensief in Rafah gaat voort

    Geen bestand, maar nog meer oorlogsgeweld: Israël heeft het voorstel voor een wapenstilstand verworpen en kiest voor de aanval. Vorige nacht vonden aanhoudende bombardementen plaats, Israëlische tanks vielen Rafah binnen. Voorlopig is sprake van 27 doden. “De antiterreuroperatie is plaatselijk en in omvang beperkt”, stelt het Israëlische leger. Ruim een miljoen ontheemde Palestijnen zouden schuilen in de stad. “Er moet een rode lijn zijn”, stelt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Oplopende kosten van döner kebab doen alarmbellen rinkelen in Duitsland: “Maximumprijs komt er niet”

    Oplopende kosten van döner kebab doen alarmbel­len rinkelen in Duitsland: “Maximum­prijs komt er niet”

    De Duitse bondskanselier Olaf Scholz wordt overladen met vragen over de kosten van döner kebab, een van oorsprong Turks vleesgerecht van gekruid lamsvlees. De stijgende kosten in Duitsland van döner kebab leidt tot de groeiende vraag naar overheidssubsidies om het gerecht betaalbaar te houden. De stijging van de kosten is het gevolg van de inflatie. Het gerecht is één van de favoriete gerechten in Duitsland. Onder andere de politiek partij ‘Die Linke’ vraagt om een prijsplafond voor het enorm populaire streetfood. Maar Scholz spreekt duidelijke taal: “De maximumprijs komt er niet”.