AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Saoedische interesse stijgt: hoe de wereld blijft draaien, terwijl Lukaku alleen maar kan wachten

Nog geen doorbraak in het transferdossier van Romelu Lukaku (30). Nu zowat iedereen - behalve de protagonist zelf - zijn zegje heeft gedaan, zit Big Rom in de wachtkamer. Terwijl draait de wereld door: Inter spreekt al met een nieuwe spits, Chelsea traint in de VS en is er sprake van nog meer Saoedische gegadigden. De prioriteit van de spits is en blijft echter Juventus.

10 reacties

  • Michel Beys

    9 maanden geleden
    Chelsea betaalde meer dan 100 miljoen voor Lukaku. Het is toch normaal dat zij zo veel mogelijk van die centen proberen terug te krijgen. Lukaku speelt het nu hard, maar heeft hij niet de plicht om voor zijn riant loon iets terug te doen voor zijn club. Hij heeft zijn ziel verkocht voor veel geld. Tijd dat hij er iets voor terug doet.
  • Floris Roberto

    9 maanden geleden
    De Europese ploegen vertrouwen deze kerel niet meer. Op deze kerel kan je niks bouwen
  • Ronny Popelier

    9 maanden geleden
    Kan men Romelu nu gewoon zelf beslissen waar en hoe. Om het even hoe , Romelu was en is nog altijd heel goede spits , zeker bij de top vijf spitsen . Voor sommigen is dit o zo plezant om alles over Lukaku af te breken terwijl ze altijd naast de kwestie zitten larie te verkopen aan de toog. Respect hoever Romelu het gebracht zijn en geen nood carrière is nog lang niet over voor Romelu. Werd gewoon in t´zak gezet omdat hij veel te braaf is. Ga gewoon waar je hart spreekt en geniet ervan Romelu.
  • Rudy de clerck

    9 maanden geleden
    Wat een wereld top spits , kan overal heel goed mee
  • Paul Verbeeck

    9 maanden geleden
    Hoe minder Europese interesse, hoe goedkoper de Saoedis hem kunnen kopen en de loonkosten voor deze kunnen verlagen. Zal deze situatie wel deels aan zijn houding en respect voor zijn broodheer te danken hebben .