ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

RITVERSLAG. Net geen twee op een rij voor Soudal Quick-Step: Mohoric klopt Asgreen in prangend sprintje na knotsgekke etappe

Matej Mohoric (28) heeft de negentiende rit in de Tour gewonnen. De Sloveen van Bahrain-Victorious was na een knotsgekke etappe nipt sneller dan Kasper Asgreen, de winnaar van gisteren. Jasper Philipsen werd eerste Belg op de vierde plaats en is nu mathematisch zeker van het groen.

35 reacties

  • eduard janssens

    9 maanden geleden
    Jasper is een slechte verliezer en heeft een onsportief gedrag ; zo maak je geen vrienden
  • Wim Van Kooten

    10 maanden geleden
    Philipsen heeft deze Tour vier ritten gewonnen en veel fans verloren. En wat rijdt VDP weer een bleke Tour. Zo zal je geen wereldkampioen worden; er zijn er dertig beter op een parcours als dat van vandaag. Mohoric is een prachtige winnaar die wél veel harten gestolen heeft.
  • Michel Oyen

    10 maanden geleden
    Victor verdiend de hoofdprijs van beste aanvaller
  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    Philipsen idd de beste Belgische sprinter maar niet bij de beste Belgische wielrenners in de Tour.
  • Bon Valkiers

    10 maanden geleden
    Ik ben zeker geen fan van Jasper Philipsen, maar hij wint in deze Tour wel vier ritten, is één keer tweede en twee keer vierde. Hij doet iedere dag mee in de tussensprinten en gaat de Groene Trui winnen. Tja, dan ben je met voorsprong de beste Belg hoor. Tot spijt van wie het benijdt. Je verwacht van hem toch niet dat hij een bergrit gaat winnen hé.