Ann Van den Broeck en Stany Crets, rechts: relatie-experte Vanessa Muyldermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Van den Broeck en Stany Crets, rechts: relatie-experte Vanessa Muyldermans. © Kristof Ghyselinck / Anja Debreyne

Relatie-experte over breuk tussen Stany Crets en Ann Van den Broeck: “Niet-zieke partner wordt vaak over het hoofd gezien”

BVHet nieuws dat Stany Crets (58) en Ann Van den Broeck (46) geen koppel meer zijn, sloeg in als een bom. Iedereen was er immers van overtuigd dat zij moedig sámen de strijd tegen haar kanker voerden. Waarom ze uit elkaar zijn gegaan, willen de twee niet kwijt. Al hebben velen hun oordeel over Stany klaar, schrijft ‘Dag Allemaal’. Het weekblad vraagt tekst en uitleg aan relatietherapeute Vanessa Muyldermans. “De niet-zieke partner wordt vaak over het hoofd gezien.”

6 reacties

  • Marie-anne wilmsen

    9 maanden geleden
    Heb ook ervaren bij de ziekte en overlijden van mijn man. Niemand heeft aandacht voor u. Je bent alleen met miserie. Op controle bij specialist soms brute reakties op vragen aan verpleegsters. Niemand denkt eens in jou naam. Je bent alleen en verloren en ondertussen verlies je iemand. Hard.
  • Luc Bouvin

    9 maanden geleden
    Inderdaad, ik heb het aan den lijve ondervonden met een echtgenote met MS. 24 op 24 uur doe je je uiterste best en niets is goed genoeg. Ik begrijp de zieke persoon ten volle maar als partner wordt er meer van je verwacht dan je kan uitvoeren tot je de handdoek in de ring gooit! Bij deze: veel sterkte aan de zieke persoon maar zeker ook aan de partner!!
  • Romana Crabbe

    9 maanden geleden
    Wanneer mensen besluiten om uit elkaar te gaan komt dit gewoonlijk na een al lange aansleep . En het is ook vrij normaal dat ge er ook niet mee tekoop loopt ! Het is hun beslissing
  • Mireille Vergauwen

    9 maanden geleden
    Waar bemoeien mensen zich mee. Dit is een beslissing van twee mensen. Respecteer dat. Hoe kun je nu oordelen over iemand die je alleen maar kent van de boekjes.
  • Anneke Braem

    9 maanden geleden
    Zo'n ziekte Is voor niemand in de nabije omgeven gemakkelijk
  1. “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieuze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?
    PREMIUM
    BV
    6

    “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieu­ze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?

    Interviews geeft ze zelden of nooit, en zelfs collega’s die jarenlang innig met haar samenwerkten kregen geen inkijk in haar privéleven. Goele Derick (62), nu te zien in ‘Groeien & bloeien’, een enigma noemen is dus geen overdrijving. ‘Dag Allemaal’ dook in haar mysterieuze leven en kwam toch een en ander te weten. “Ze zegt niet veel, maar op de set staat ze absoluut haar mannetje.”
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”